Frågor, svar och support

Medlem

Då kontaktar du din fiberförening för att få en inbjudan skickad till din mail. Via mailet kan du sedan skapa ett lösenord.
Ja, om du har fått skapa ett lösenord till ditt medlemskonto, kan du logga in och se dina fakturor. Om du inte har något lösenord får du kontakta föreningen som kan skicka en inbjudan till dig.
Det står på din faktura under kundnummer och börjar med M följt av några siffror. Om du är osäker på ditt medlemsnummer kan du kontakta din förening.

Administratör

Ja, det kan man, det sker automatiskt när man generar fakturor till medlemmar kopplade till flera anslutningar.
Du kan ange en anslutning som vilande samt förnya och hantera abonnemangsperioder.
De kan logga in och se sina fakturor med betalstatus samt uppdatera kontaktuppgifter.
När du skapar eller redigerar en medlem ser du en sektion med "Skicka medlemsinformation". Klickar du i den rutan och trycker på Spara, får medlemmen ett mail där de kan skapa lösenord.
Du kan välja att manuellt byta lösenord på en medlem, då finns det en knapp på detaljsidan på den medlem du vill redigera. Om medlemmen själv ska byta lösenord och har en verifierad mailadress kan den gå till www.app.fekonomi.se, välja "Logga in som medlem" och sedan trycka på glömt lösenord.
Du behöver inte ladda ner något program. Du kommer enkelt åt fEkonomi genom en helt vanlig webbläsare på en dator med internetuppkoppling.

Support och kontakt

Som medlem kontaktar du din fiberförening om du behöver hjälp med fEkonomi. Det innebär både hjälp med inloggning samt fakturor, kontaktuppgifter och liknande.
Som administratör kan du kontakta oss direkt. Maila oss på ekonomi@fekonomi.se
Som medlem i styrelsen kan du kontakta oss direkt. Maila oss på ekonomi@fekonomi.se